2014.01.10.
00:00

Írta: Héjj Szilárd Marketingarc

Trattoria Venezia, ahol pizzázni jó!

pizza2.jpg(nyami-nyami..)

Vasárnap megnéztük a Wall Street farkasát a Corvinban, a három órás film alatt egy csöppet meg is éheztünk.  Adta magát a Trattoria Venezia, ami szinte majdnem a Corvinnal szemben van. Belépve egyből egy pincér fogadott minket:  Buona sera! – mondta. Köszöntünk, hogy Buona sera, amikor is angolul megkérdezte, hogy mit is szeretnénk. Magyarul válaszoltam neki, hogy egy asztalt szeretnénk két főre. Az étterem kétszintes, de csak az alsó szinten foglalhattunk helyet, amit igazából megértek, mert nyilván kívülről az alsó szint látszik, így, aki benéz, azt látja, hogy a trattoria majdnem tele van.  Ügyes! 

Amin fent akadt a szemem, az egy kis delikát „sarok”, amely ízelítőt ad olasz és magyar delikát termékekből , amikor ott ettünk még a képen látható karácsonyi dekoráció is kint volt. A világító szarvas és a hóember már sok nekem..

trattoriagiccs.jpg(picit talán giccses volt már, pedig a karácsonyfa és az ajándékok telitalálat lett volna)

Mind a ketten rendeltünk levest, burgonya krémlevest és vargánya krémlevest ettünk. Közepesre értékeltük a leveseket, tényleg semmi extra, jónak sem nagyon nevezném. Egyszer elment.  Főételnek mind a ketten pizzát kértünk. A pizza finom volt, vékony, kellően meg volt sütve, íz harmóniája remek volt.  Ilyen egy jó pizza! A desszert, csokoládéfelfújt felejthető kategória, sajnos a hozzáadott fagylalt nagyon gyenge volt. Összességében elmondható, hogy nem ettünk rosszakat, de a levesek és a desszert elmaradtak a várakozásainktól, a pizzák viszont remekek voltak!  

pizzatrattoria.jpg

Kiszolgálás/felszolgálás: A pincérek előzékenyek, kedvesek voltak. Az olasz köszönést kicsit erőltetetnek tartom. Érdekesség képen megjegyzem, hogy amikor levettük a kabátokat, nem ajánlották fel egyből, hogy elviszik (ugyanis ahol mi ültünk ott nem volt akasztó), hanem nekem kellett szólni, hogy hova tegyük a kabátokat.  Miután megkérdeztem szívélyesen elvitték a kabátjainkat, majd mikor mentünk hál’Isten vissza is kaptuk! J

Tisztaság: Rendben volt, evőeszközök, asztal, székek, a berendezés is tiszta volt. Ilyennek kellene lennie az összes vendéglátóegységnek.  

Toalett: Tisztaság volt, teljesen elfogadható.  

Eladóhelyi kommunikáció: Borlap igényes kialakítású volt és egyedi. Étlap is teljesen korrekt, két nyelvű (remélem jól emlékszem).  

Facebook oldal: 2010 szeptemberében volt az utolsó poszt, pedig elkezdték a Facebook kommunikációt és valamiért abba hagyták, valszeg nem hittek benne. Kár, pedig pont a Facebook kiváló kommunikációs felülete lehet egy étteremnek… Sőt, ami ennél rosszabb marketing szempontból, hogy személyes profilként is be van regisztrálva az étterem. 

Weboldal: Ami óriási hibája az oldalnak, hogy nagyon kevés ételfotót tartalmaz, és ami van azok között sok a nem jó minőségű, rossz beállítású kép. Erre nagyon fontos lenne odafigyelniük! Végre nem pdf az étlap. Ennek örülök, pdf-et csak úgy szeretem, ha felajánlja letöltésre. Étlap elején a pizzák vannak, amit nem csodálok, hiszen véleményem szerint abban erősek. A weboldal sokkal letisztultabb, mint maga a hely. Régi struktúrájú oldal, nem túl trendi.

Ha egy finom, olaszos pizzát akartok enni, akkor mindenképpen próbáljátok ki a Trattoria Veneziát! A környéken sehol sincs ilyen finom pizza, mint ott! 

2 komment

Címkék: pizza Gasztro trattoria venezia

A bejegyzés trackback címe:

https://gourmetmarketingarc.blog.hu/api/trackback/id/tr85749788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Étteremkritikus · http://legjobbetterem.blog.hu 2014.01.22. 11:59:07

Régebben voltam a Trattoria Veneziában, akkor tényleg jó volt a pizzájuk és a borokat is jutányos áron mérték.
Azt tudtad, hogy 6-7 éve bezárt, lett belőle T.G.I. Friday's és Planet Sushi, végül kb. 4 éve újranyitott? Mostanában nem voltam, de azt tudom, hogy sok akciójuk volt, mert nehezen tudták visszacsalogatni a vendégeket.

Héjj Szilárd Marketingarc · http://marketingarc.blog.hu 2014.01.22. 12:31:09

@Étteremkritikus: Köszönöm szépen az információkat, nem tudtam! Pizzájuk most is jó, ízlett! A leves és a desszert volt felejthető!
süti beállítások módosítása